Om meer inzicht te geven kunt u hier de ervaringen van anderen lezen.

Via social deal een voucher gekocht om te ervaren wat voetreflex voor mijn lichaam kon betekenen. I.v.m. reuma en fibromyalgie veel lichamelijke klachten en veel last van rug en stijfheid. Na een paar behandelingen ging het steeds beter en na ongeveer 10 behandelingen een stuk minder klachten. I.v.m. corona een tijd niet kunnen gaan, maar na een paar maanden de behandelingen weer opgepakt. Mijn klachten waren minder geworden, weinig klachten en nu kan ik onderhoudsbehandelingen doen. Super blij met de behandelingen en het is heerlijk ontspannend. Echt een aanrader!

MarjaHeel fijne, ontspannende behandeling. Iwen neemt de tijd voor je en luistert naar je klachten. Hierna volgt een rustige en ontspannende behandeling, zonder poespas. Na elke behandeling voelde ik resultaat en na een aantal behandelingen waren mijn klachten grotendeels weg. (klachten waren: weinig energie na burn-out, slaapproblemen, pijn in nek en onderrug).

AnneloesToen ik bezig was met een vruchtbaarheidstraject merkte ik dat dit heel stressvol was voor mijn lichaam. Ik zat niet lekker in mijn vel en had het idee dat ik mijn lichaam op die manier tegen werkte. Toen ik de eerste keer bij Iwen kwam voelde hij best wel wat blokkades zitten. Na elke sessie ging ik steeds beter in me vel zitten en dat heeft zeker gewerkt om het doel te bereiken die ik graag wilde bereiken.Ik heb behandelingen gehad voor mijn epilepsie. De eerste twee behandelingen hebben bij mij veel indruk achter gelaten in positieve zin. Het waren lichamelijk en geestelijk ook meteen de zwaarste behandelingen. Dit was na de behandelingen ook duidelijk zichtbaar in de erge mate van hoofdpijn. Vanaf de 3e behandeling heb ik geen klachten van hoofpijn meer ondervonden. Buiten de lichamelijke klachten om, heeft het mij ook goed geholpen om overtollige stress kwijt te raken. Dit heeft overduidelijk poistief effect gehad op de epilepsie. Deze is er nog steeds, maar is duidelijk in maten van het aantal op een dag en de krachtigheid afgenomen. Ik zal deze methode dan ook bij een ander aanraden.

DaniëlleMensen die aan lip-oedeem lijden (meestal vrouwen) zijn het wel gewend om tegenover een hulpverlener te zitten die geen oplossing weet voor de beperkingen en pijn die lip-oedeem patiënten met zich mee dragen. Zo niet Iwen Bruijn. Toen hij aanbood een poging te willen wagen om met voetreflextherapie verbetering aan te brengen in mijn situatie, was ik in eerste instantie sceptisch, zoals vrijwel iedereen die met voetreflextherapie in aanraking komt. Hoe kan het zijn dat 'gefrutsel' aan je voetzolen en tenen van invloed is op klachten waar je soms al jaren mee rondloopt. Bij mij hadden de behandelingen vooral een bemoedigende uitwerking: mijn klachten werden serieus genomen en er was iemand die mijn onmacht tijdens de behandelingen even van mij overnam. De pijn werd aantoonbaar minder. Ik kon toe met minder pijnstillers en dat was een verademing. Naar de behandelingen zag ik uit. De ontspanning, de serieuze aanpak en vooral de hele goede gesprekken hielpen me om beter met mijn ziekte om te kunnen gaan. Ik ben Iwen daar dankbaar voor.

Joke van der WeijdenBeste Iwen. Ik heb vanmorgen mijn laatste behandeling gehad. Ik kwam 4 weken geleden bij je voor de eerste keer bij je zonder te weten wat ik kon verwachten. Je vroeg wat kan ik voor je doen? Ik vertelde van mijn kuit die vervelend aanvoelt (jaren geleden vertelden ze dat een hernia was). S’ avonds voelde mijn voeten alsof ze heel dik waren. Jaren geleden een hernia gehad en sindsdien regelmatig last van mijn rug. Tevens lichte artrose onder in mijn rug. Na 1 behandeling waren mijn klachten al een stuk minder. Nu na vier behandelingen zijn mijn klachten weg. Hoe fijn is dat. Ik raad iedereen die klachten heeft van welke aard ook, ga naar Iwen hij is echt een kundig man .

TrudyIk heb de behandelingen als zeer prettig ervaren. Iwen komt heel rustig over, wat heel fijn is, en kan er veel over vertellen en uitleg erbij geven. Wat een bijzondere gave om dit te kunnen. Ik was er best sceptisch over, maar kom daar toch op terug. De pijn in mijn rug is ook zeker een stuk minder geworden. Al weet ik dat het nooit helemaal zal verdwijnen. Mooi om te zien dat er al een groot deel van het probleem opgelost kan worden op deze manier.

JessicaBen bij Iwen terecht gekomen via een aanbieding van social deals. Dacht lekker even een voetmassage en de andere twee voor mijn vrouw en moeder. Maar al snel werd duidelijk dat voetreflex massage een diepere betekenis had dan alleen ontspanning. Via de voet kunnen er verschillende lichamelijke klachten worden verholpen of verlicht. Dit kwam in mijn geval goed uit. Ben herstellende van een hernia. Dus mijn intentie was relaxen en het werd een herstellende periode van mijn problemen vanuit de hernia. Had nog veel last van vermoeide benen en een stijve onderrug. De energiebanen zaten vast, waardoor er geen natuurlijke doorstroming van energie was. Naar drie behandelingen voelde het al veel beter en ging echt goed vooruit. Nu in totaal zes behandelingen gehad, en ben ik echt super te vrede over het resultaat. Mijn benen en rug voelen zoveel beter, heel erg fijn. Over een paar weken nog een behandeling en denk dat ik dit zo nu en dan bij te houden. Puur voor eventuele blokkades in het lichaam. Thanks Iwen. P.S. Wat erg fijn is, is dat je het via de verzekering kan worden gedeclareerd. Via de alternatieve geneeswijze.

Johan

Wilt u ook een verhaal plaatsen?
Stuur dan uw verhaal naar ons toe d.m.v. de forum hier beneden in te vullen!

Voor- en achternaam


E-mailadres


Uw ervaring